Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Med den nylige renovering er d’Angleterre et eksempel på den fine linje mellem bygningens storslåede og viktorianske arkitektur med flotte nuancer af den nordiske stil med klare og enkle linjer. Slutresultatet er en interaktion mellem materialer, overflader, former og toner. En stor del af hotellets smukke, ældre interiør gennemgik en omfattende restaurering under renoveringen for at passe ind i d’Angleterres værelser og sale. Der findes masser af hoteller i verden med fem stjerner, men der findes ikke nogen hoteller med samme ånd som d’Angleterre, og det er dette, som gæsterne bør se og føle, når de træder ind.

Radisson Blu Scandinavia Hotel i København er et hotel der oser af design. Det er i en helt anden grøft en Dangleterre, og fremstår mere moderne i sine linjer. Hotellet ligger på Islands Brygge på Ny Tøjhusgrunden lige uden for Københavns volde på Amager. Det er med sine 86 meter og 26 etager Danmarks næsthøjeste hotel efter Aarhus City Tower. Faktisk var det i 2009 Danmarks største hotel med hele 542 værelser, men er nu det fjerdestørste efter Bella Sky og CABINN Metro i Ørestaden og Tivoli Hotel ved Kalvebod Brygge

Hotellet er bygget i 1973, og er designet af arkitekterne Ejner Graae og Bent Severin. Hotellet har en restaurant på 25. etage med udsigt over København. I komplekset findes desuden Casino Copenhagen.

Derfor er det da heller ikke så underligt, at netop disse hoteller er nogle af de mest populære, når det kommer til booking af firmaevents, som f.eks. firmajulefrokoster. Igen i år er de 2 hoteller repræsenteret ved flere lejligheder og danner rammen for kæmpe events i løbet af året.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here