Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som hundeejer, er der flere ting, man skal tænke over, når man indretter sit hjem. De fleste vil gerne have et stilrent og indbydende hjem, men samtidig skal det også være hundevenligt, så familiens ekstra medlem føler sig velkommen. Heldigvis kan du sagtens indrette et hjem, der passer til både dig og din hund. Her får du tre tips til, hvordan du kan gøre det.

1 – Vælg det rette gulv

Det er ikke helt lige meget, hvilket gulv der er i hjemmet, når der er dyr i huset. Kløer fra hunde og andre kæledyr kan hurtigt ridse et blankt gulv. Derudover kan snavs, som dyrene slæber med ind, slibe gulvet på samme måde som sandpapir. Derfor er det vigtigt at gulvet i hjemmet er holdbart og slidstærkt, så det kan holde til både fødder og poter. Hvis trægulvene i hjemmet har høj densitet og behandlet med en modstandsdygtig lak, forbliver de pæne. Et alternativ til trægulv er fliser eller klinker, som også er slidstærke og nemme at holde rene.

2 – Indret med hundemøbler i den bedste kvalitet

Du går ikke på kompromis med dine egne møbler, så hvorfor gøre det med din hunds? Komfort er mindst lige så vigtigt for din hund som for dig, og derfor er det vigtigt at vælge de rette. På denne hjemmeside kan du finde bløde hundesenge i flotte designs. Desuden reducerer du sandsynligheden for, at din hund hopper op i sofaen, når den har en hundeseng, der er mindst lige så behagelig at ligge i.

3 – Skærm af

Det kan være en fordel at kunne spærre dele af hjemmet af med for eksempel låger eller lignende. På den måde er du ikke afhængig af at skulle holde øje med din hund, men kan helt trygt lade den gå rundt. Det er også en praktisk løsning, når hunden er alene hjemme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here