Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når det kommer til køkkenindretning, så handler det i bund og grund om at skabe en indretning, der letter dit flow i køkkenet. Det kan imidlertid være svært at kombinere dine ønsker med en praktisk indretning. Har du brug for hjælp til at indrette dit køkken, så kan du lige her finde 3 smarte tips til, hvordan du skaber et godt flow, når du står i køkkenet.

Investér i ordentligt udstyr

Når køkkenet skal indrettes, bør du først og fremmest sørge for, at du har det rette udstyr klar til at udføre de forskellige opgaver. Det kan være alt lige fra skarpe køkkenknive og piskeris til slagteriudstyr. Hvilket udstyr du skal investere i, afhænger naturligvis af, hvilket udstyr du har brug for, når du står i køkkenet. For eksempel er slagteriudstyret en nødvendighed, hvis du for eksempel godt kan lide at ryge dit kød eller lave hjemmelavet pølser.

Indret køkkenet hensigtsmæssigt

Det er vigtigt, du indretter dit køkken hensigtsmæssigt. I den forbindelse kan du gøre brug af ’arbejdstrekanten’. Metoden går ud på, at du tegner 3 usynlige linjer, der forbinder køkkenets vigtigste zoner: Kogeplade, køleskab og vask. Når du står i køkkenet, så bevæger du dig mere indenfor disse 3 zoner, og du kan derfor spare tid ved at placere disse zoner relativt tæt på hinanden. Det vil hjælpe dig med at skabe et effektivt flow, når du er i køkkenet.

Den rette belysning er afgørende

Har du tænkt over, hvordan belysningen skal være i køkkenet? Det rette lys kan gøre underværker for rummet og din oplevelse, når du står i køkkenet. Der er brug for lys til at orientere sig, skarpt arbejdslys og hyggelig belysning over spisebordet.

Her er et par råd til belysningen i køkkenet:

  • Lyset bør ikke blænde.

  • Lyset bør ikke skabe forstyrrende skygger.

  • Belysningen må ikke hænge for lavt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here