Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er ikke noget som bøger, der giver dit hjem og din indretning karakter. Bøger ser flotte ud i en bogreol og kan give besøgende i hjemmet et indtryk af, hvad du er for en person. Men der findes også bøger, som bare er for smukke til at sætte ind i reol med kun ryggen udad. Disse bøger kaldes coffeetable bøger, fordi de ser hamrende godt ud på dit sofabord. Inkarnerede læseheste rynker nok på næsen af udtrykket “coffeetable bøger”, men ikke desto mindre så findes der altså en række både smukke bøger, som du gerne vil have liggende fremme på dit sofabord. Find masser af bøger på saxo.com

Den ultimative coffeetable bog

Helmut Newton brød lydmuren med hensyn til moderne kunstfotografi med sin sort/hvide mursten med en nøgen kvindelig fotomodel på forsiden. Det er den absolutte klassiker på sofabordet, som de fleste kender og forbinder med mode og international kunst. I år har den 20 års jubilæum og i den anledning udgivet i en jubilæumsudgave.

Bogen til feinschmeckeren

“150 Restaurants You Need to Visit Before You Die” er en samling af verdens 150 bedste restauranter, som ifølge forfatteren er et must at besøge. Madrejser er i høj grad blevet en trend, som er værd at holde øje med. Og selvom du måske ikke har ambitioner om at besøge alle 150 restauranter, så er bogens smukke ydre og appetitlige indre også værd at have i umiddelbar nærhed af sin kaffekop. 

Bogen til entreprenøren 

De smukke Kinfolk bøger er populær læsning og mindst lige så dekorative i boligen. I “Kinfolk Entrepreneur” besøger Nathan Williams og Kinfolk teamet mere end 40 kreative entreprenører rundt om i verden og interviewer dem om deres visioner, kreativitet og op- og nedture. Bogen er et perfekt match i boligen hos den iværksætterramte mand eller kvinde, som gerne vil spore samtalen ind på sin virksomhed. 

Bogen til drengerøven

Dyrt drengelegetøj hører ikke kun til i barndommen, men med årene og indtræden i voksenlivet stiger prisen og størrelsen på legetøjet markant. New Mags “Ultimate Toys For Men” sætter lys på mænds største ønsker til “legetøj” i den høje ende: sportsvogne, motorbåde, Schweizerure, gadgets, whiskey, rødvin, cigarer osv. osv. Bogen er den perfekte gave til manden, der har alt – og vil med garanti vække interesse, når gutterne samles til Champions League i sofaen. 

Bogen til modeelskeren

Når drengenes legetøj er nævnt, må vi ikke glemme, at kvinder også kan lide ikoniske fashion items. Coco Chanel er nok en af de mest kendte og ikoniserede modeskabere, der nogensinde har gået på denne jord. New Mags “Coco Chanel – The Illustrated World of a Fashion Icon” er en smuk og inspirerende bog – perfekt til den modeinteresserede kvinde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here