Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du også elsker det faktum, at moden cirkulerer, så kan det være, at du også har lyst til at hoppe med på tendensen om 90’erne, der er på vej tilbage. Der er mange er de ting, der dengang var moderne, som der er begyndt at dukke op igen. Dem skal vi kigge nærmere på i denne artikel. Så kan det være, du finder frem til noget, som du godt kunne tænke dig.

Hoops er et must

Noget, som var kæmpe i 90’erne, og som igen vinder hjerter blandt modeelskere, er hoops. Du kan selv bestemme, hvor store hoops du godt kunne tænke dig. Det kan godt være, at du ikke har ”modet” på at tage nogle store hoops på lige med det samme. Men det kan se vildt fedt ud.

Baggy jeans

Lige nu hitter baggy jeans blandt mange, og det kan virkelig skabe et råt og cool look. Det er også langt mere behageligt at have løse bukser på, i stedet for at gå rundt i skinny jeans. Du kan altid parre dine baggy jeans med en stram hop eller en oversized T-shirt.

Spaghetti Stropper er stort

Toppe med spaghettistropper er noget, der hitter igen. Det er noget, der er enkelt og minimalistisk, hvilket også skaber en vis elegance. Her er der også fokus på kraveben og arme, og det er skønt at hylde kroppen. Du kan både få toppe og kjoler med spagettistropper og i flere forskellige farver. Det kan være, at det er noget, du skal i gang med at lede efter? Her kan det også være en fordel at finde en bh uden stropper, så du kan bevare enkeltheden i looket.

Crop tops

Crop tops er også et stort hit, som vi ligeledes så i 90’erne. Der er igen noget råt og fedt over en crop top, og dette kan man med fordel kombinere med et par baggy jeans eller andet. Du kan få crop tops i mange forskellige designs med ærmer i forskellige længder, så du kan finde noget, der passer til dig.

Chokers som halskæde

Du har måske også tænkt over, at chokers fra 90’erne har lavet et comeback. Der er noget enkelt og stilet over en halskæde, der sidder helt tæt, og det kan også få halsen til at se længere og tyndere ud. Det kan være, at der er noget her fra listen over mode fra 90’erne, som du skal have skaffet til din garderobe.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here