Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sensommer er blevet til efterår, og vinteren er efterhånden lige om hjørnet. Det betyder, at temperaturerne langsomt falder, og det snart er tid til at pakke sig ind, når man skal ud ad døren. Er du klar til vinterens kulde? Hvis ikke kan du blive det med varme jakker. Her er tre bud på vinterjakker i lækre designs, som er musthaves i vintergarderoben anno 2018.

En funktionel jakke

Enhver kvinde har brug for en praktisk jakke, der egner sig til lange gå- og cykelture. Heldigvis kan man sagtens finde en funktionel jakke i lækkert design. Amerikanske Patagonia producerer enkle designs i funktionelle materialer, der egner sig til alle hverdagens gøremål. De lækre Patagonia-jakker produceres desuden med miljørigtige produktionsteknikker, og brandet er branchens førende, når det kommer til miljøbevidsthed.

En elegant uldfrakke

Til de lidt mere formelle lejligheder er en elegant uldfrakke perfekt. Det er en klassiker, der formentligt aldrig går af mode, og som fremhæver dine kvindelige former. Du kan gå efter den helt klassiske sorte, men hvis du gerne vil stikke lidt ud af mængden, kan du med fordel vælge en mere farverig og mønstret model. Der er nemlig en masse forskellige farver og snit at vælge imellem.

En varm dunjakke

Sidste års vinter var umådelig kold, og hvis den kommende vinter bliver lige så kold, er en dunjakke guld værd. Den er både blød og behagelig og kan holde selv den værste kulde ude. Dunjakker fås i forskellige ligesom uldfrakken i forskellige farver og længder, så hvis du er en rigtig frysepind, kan du vælge en god lang en så lår og numse holdes varme. Husk også at være opmærksom på, om den er helt tæt omkring hals og nakke. Hvis ikke er det vigtigt at have et varmt halstørklæde, du kan tage på, så du ikke får træk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here