Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er efterhånden forbi, og dagene bliver kortere. Du kan mærke kulden i luften, når du tager på arbejde om morgenen, sommerjakken er ikke helt nok længere. Måske bliver du lidt vemodig, når du tænker på de mørke dage, der er på vej. Virker det ikke også som om, folk er lidt mere stille og sure i det end normalt? Ligegyldigt om man elsker efterår eller ej, kan man i hvert fald godt blive lidt småtrist, når de lyse dage forsvinder. Men heldigvis er der forskellige ting, man kan gøre for, at de kolde måneder bliver lidt mere behagelige. Man kan jo starte i soveværelset.

Gør sengen klar til efteråret

Ligesom man skifter lidt i tøjet i sin garderobe, når årstiderne skifter, kan man overveje at gøre det samme med indretningen af soveværelset. De mørke dage er en perfekt undskyldning til at købe noget nyt dejligt sengetøj, ligegyldigt om man vil have det i rare efterårsfarver eller holde fast i sommeren lidt længere med noget blomsterprint. Man kan også investere i et blødt sengetæppe og måske nogle ekstra puder, så man rigtigt har noget at putte sig i, når frostvejret kommer, og det bliver rigtig koldt. Uanset hvad behøver det ikke være svært at skabe en lækker seng, der kan holde en dejligt varm gennem hele vinteren.

Slip lyset ind

Selvom man elsker efteråret og ikke kan vente med at finde sweatrene frem, så er det ikke så mærkeligt, hvis man bliver lidt mere trist eller mangler overskud. Det er jo trods alt mørkt udenfor en stor del af døgnets timer, og man kan godt komme til at savne noget mere lys i hverdagen. Heldigvis er der masser af indretningsmuligheder, der kan tilføre lidt mere lys til soveværelset. Man kan for eksempel eksperimentere med fine lyskæder, der garanteret vil tilføje værelset en dejligt opmuntrende stemning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here