Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du skal holde et vigtigt møde med en forretningspartner eller en kommende investor, er det vigtigt at omgivelserne for mødet er på plads. Stemningen inden og under mødet spiller en stor rolle for udfaldet af mødet.  Mange virksomheder har ikke et decideret mødelokale og derfor kan det være en god idé at booke et mødelokale i de rette omgivelser og den rigtige indretning. Man bør altid gøre alt hvad man kan for at skabe de perfekte rammer for mødet, derfor kunne Hindsgavl Slots, danne rammer for et dagsmøde. Hvis stemningen tillader det, er det muligt at tage en tur rundt i slottes omgivelser efterfølgende.

Flot indretning og stilrent

Det er naturligvis agendaen der spiller den støreste rolle for hvordan et møde udarter sig. Men designermøbler er altid imponerende uanset, hvor man ser dem, og derfor er de bestemt også imponerende i et mødelokale. Ud over at se godt ud i mødelokalet, så kan de her have en strategisk funktion. Afhængigt af mødets karakter er det ofte vigtigt at skabe trygge rammer, den eller de personer som sidder på den anden sidde af bordet. På Hindsgavl Slot er der intet der er overladt ti tilfældighederne og alle lokaler er indrettet flot og stilrent, hvor alle rammerne for et godt møde er på plads.

Rummene indbyder til dialog

Det ikke helt ligegyldigt hvor man placerer gæsten. Gæsten eller samarbejdsparteren skal være i centrum og derfor placeres vedkommende ofte i midten af rummet. Mange af lokalerne på Hindsgavl Slot er indrettet så alle parter i mødet kan deltage og have en dialog. Ligeledes er det vigtigt at indeklimaet også er på plads. Det er fuldstændig essentielt at man føler sig tilpas under et møde, og her er lokalerne på Hindsgavl også i top. I mange af lokale er der installeret klimaanlæg og aircondition.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here