Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En af de dyreste handler, du kan lave i din levetid, er formentlig et huskøb. Er du på udkig efter en ny bolig, vil du opleve, at priserne ikke er hverken SU-venlige eller mulige at betale for helt almindelige lønninger. For at være i stand til at købe en lækker bolig, der samtidig er beliggende i nærheden af en af Danmarks største byer, skal du op og have en solid og flot årsindkomst – ellers får du simpelthen ikke lov til at låne pengene af banken. Men er det overhovedet nødvendigt med en bolig, når man kan leje sig til det meste. Det kommer helt an på, om du og din eventuelle partner har lyst til at betale en anden for at få lov til at have et tag over hovedet. Med egen bolig har I lånt pengene, som i langsomt betaler af. Er det pludselig tid til at sælge igen, er du måske heldig at få penge med dig. Sådan forholder det sig ikke med lejeboliger.

En anden dyr handel er sommerhuse. Hvis du allerede ejer en bolig, kunne det tænkes, at du eller I har fået blod på tanden og lyst til at investere i et sommerhus. Her er det igen vigtigt at vurdere, hvor ofte I kommer til at bruge fritidsboligen. Udover udgifter til lån kommer der også udgifter til boligindretning.
I stedet kan I vælge et sommerhus til leje. Her lejer i det enkelte hus i den periode, I ønsker. I så fald slipper I for at slå græs, klippe hæk og alle de andre ting, der følger med en bolig. Find eventuelt huse her. Sommerhuse til leje findes ydermere i hele landet, og I behøver derfor ikke holde jeres forlængede weekend samme sted hver eneste gang. I kan rejse rundt i hele Danmark. Et minus ved sommerhuse, der er til leje, er, at du ikke selv kan indrette boligen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here