Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Står dit hjem for skud hvis tyvene kører forbi? Idag er antallet af indbrud på private hjem meget høje. Man kan føle sig magtesløs hvis man er udsat for den krænkelse at der har været nogen i ens hjem, og rode det hele rundt.

Tv2-dokumentaren “Hvor er politiet?” giver ikke ligefrem nogle betryggende billeder. Man kan se butiksejere der sidder med en butikstyv tilbageholdt. Butiks ejeren har bevismateriale klar, og tyven er nærmest klar til at blive samlet op og straffet. Men hvad sker der? politiet har ikke tid. I takt med at politiet metoder til at opdage hvem tyven er, så falder mængden af ressourcer altså til at fange dem. Derfor kan du læse med her, og finde ud af hvordan du kan sikre dit hjem, fra at holde tyven væk.

Tyveri kan godt være lidt sæsonbestemt, det kan ske når du er på arbejde i hverdagen. Det sker også ofte hen over julen, og sommerferien.

Det handler om at skabe så mange “røde flag” for tyven som muligt. Tyven leder måske efter det nemmeste hus på gaden at røve. Så hvis dit hjem virker som det sværeste at røve, så vælger tyven højst sandsynligt ikke dit hjem.

Kamera

Det kan skræmme tyven væk hvis du har udendørs sensor lamper. Tyven vil helst ikke blive set, så der er en risiko for at han bliver fanget. Derfor er det smart at lyse hele indgangen til din bolig op med sensor-lamper.

Alarmer

Idag findes der et hav af sikkerheds systemer, med alarmer, det kan være en der skyder hele hjemmet til med røg, og det kan være en alarm der larmer så højt, at man ikke har lyst til at være i nærheden.

Låse

Det er vigtigt at sikrer din lås virker, og at den er så svær som mulig at få op. Nogle låse er ikke blevet skiftet i mange år, og derfor er de nedslidte og nemme og få op. Derfor er det en god ide, at få skiftet din lås jævnligt. Få dig en snak med din lokale låsesmed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here