Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At være frankofil betyder at have en stor kærlighed til alt, hvad der er fransk – kultur, mad, sprog og livsstil! Hvis du er en frankofil og vil have det meste ud af Frankrig, er her nogle tips, der kan hjælpe dig med at nyde og udforske dette fantastiske land!

Flyt helt eller halvt til Frankrig!

Er du ellevild med Frankrig, er der med stor sandsynlighed også et område i Frankrig, der ligger dit hjerte nært. Har du overvejet at lede efter franske ejendomme til salg i denne del af landet? At købe en ejendom i Frankrig kan være en fantastisk måde at opleve landet på. Det giver dig mulighed for at tilbringe tid i Frankrig, når du vil, og nyde alt, hvad landet har at byde på.

Uanset om du bosætter dig eller ej, bør dine besøg i Frankrig indeholde en tur til et af Frankrigs mange markeder. Her kan du købe alt fra friske råvarer og blomster til antikviteter og kunsthåndværk. Det er også en god idé at prøve lokale madspecialiteter!

Lær det franske sprog

Skal du til at have bolig i Frankrig, bør du også få det franske sprog ind under huden! Frankrig er fransktalende med stort ’F’, og det er en god idé at lære fransk, hvis du vil have det meste ud af din tid i Frankrig. Du kan tage franskkurser i landet eller online, og du kan også lytte til franske sange, se franske film og læse franske bøger for at forbedre dine færdigheder.

Frankrig er desuden verdenskendt for sine vine, og du bør besøge nogle af de lokale vingårde i området, mens du er der. Du kan tage på ture til vingårdene og smage nogle af de bedste vine fra regionen. Slut dagen af med en gåtur i et af Frankrigs mange smukke naturområder

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here