Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vores hjem skal først og fremmest være praktiske. Vi skal have plads til at spise, sidde, sove, slappe af. Dernæst skal vores hjeme være pænt og rart at være . Der skal være personlighed, ting vi bare holder af at kigge på og ting som har minder.
Endelig så skal vore hjem være et sted hvor vi kan have det sjovt

Sport og spil i hjemmet

Det kniber ofte med den sidste del fordi praktik fylder det meste og med rette. V har ikk overskud til leg og sjov, hvis vores hjem er uoverskuelig eller roder. Derudover så er det ofte svært at få plads til legetøj til de voksne – (hov hov 🙂 vi taler her om sport og spil.Der er sikkert mange der drømmer om at få plads til et billardbord, bordfodbold eller måske et bordtennisbord, men syntes at de mangler pladsen. Her er der godt nyt, mest for dem som brænder for bat og hurtige små bolde.

Bordtennisbord i små hjem

Heldigvis så kan man nu få bordtennisborde som kan klappes sammen (se her), og her taler vi ikke om de gammeldags fra fritidsklubben i 80’erne som bare kunne bøjes lidt sammen, nej moderne bordtennisborde kan klappes væsentligt mere sammen, så de meget lettere kan gemmes af vejen. De er desuden langt hurtigere slå op end ældre modeller.
En anden mulighed er at vælge et stort solidt bordtennisbord og så bruge det som rigtigt bord når der ikke spilles på det. Fjerne nettet og læg en pæn dug på eller dæk det måske med en plade. På den måde kan du bruge det som arbejdsbord, spisebord eller hvad du nu finder på. En tredje mulighed er at købe et bordtennisbord som kan stå uden for. Det kræver at bordet er lavet til det, så det tåler vejr og vind. Derudover, så kb ogs udendørsbolde til formålet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here