Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange danskere har en kælder uden rigtigt at få den brugt. Ofte ender den med at fungere som et udvidet kosteskab, hvor julepyntet kan samle støv side om side med de ting, der egentlig skulle være sendt til genbrug for længst. Men det er rigtig ærgerligt, for med en kærlig hånd kan kælderen blive en helt fantastisk udvidelse til huset. Du kan både sove dernede, have stue og måske også indrette et køkken. Det afhænger helt af dine præferencer, men muligheden er der i hvert fald. I denne guide kan du læse mere om, hvordan du kan få mest muligt ud af din kælder.

Har du styr på gulvene?

Gulvene er naturligvis en vigtig del af din kælder ligesom i resten af din bolig. Derfor er det vigtigt, at du skænker materialet en tanke, så kælderen virkelig kan blive rar at bruge tid i. Der er nemlig flere forskellige ting, du kan overveje i forbindelse med kældergulve. Du kan for eksempel kigge på et epoxy gulv eller et polyurethan gulv, der er oplagte, hvis du gerne vil indgå fugt i rummene. Trægulv kan naturligvis også fungere, og derfor er det vigtigt at bruge noget tid på at tænke over, hvad der vil passe bedst til netop din kælder.

Oprydning

Hvis du gerne vil have det maksimale ud af din kælder, er det naturligvis vigtigt, at du får ryddet op. Det er ikke rart at bruge sin tid i rodede og støvede lokaler, så derfor er det med at smøre ærmerne op og finde skraldesækkene frem. På den måde kan du sørge for, at din kælder kan blive som en ægte lille oase, der er rar at trække sig tilbage til efter en lang arbejdsdag. Der er heldigvis masser af genbrugsbutikker, som garanteret vil sætte pris på nogle af de ting, du ikke længere selv kan bruge.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here