Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er selvfølgelig vigtigt at føle sig godt tilpas i sit eget hjem, og for mange er det derfor vigtigt at deres hjem er indrettet moderigtigt og smukt. Det er dog ikke alle som er lige gode til at indrette deres hjem. Men heldigvis er der hjælp og hente I teknologien. Der findes nemlig flere digitale tiltag som har gjort det nemmere for os alle at indrette vore hjem, præcist som vi ønsker. I denne artikel bliver der lagt fokus på tre apps som gør vores liv meget nemmere, når vi skal i gang med indretningen.

Artfully Walls Try on Wall

Problemet med at vælge maling, tapet eller kunst til væggene er ofte at vi ikke ved hvordan slutresultatet kommer til at se ud. Vi kan sagtens have en meget god idé om at det stribede tapet kommer til at se bedst ud, men det er der altså ikke nogen garanti for. Her kommer appen “Artfully Walls Try on Wall” dog os til undsætning, da den kan vise os hvordan væggen kommer til at se ud til sidst. På den måde slipper man for at købe det forkerte maleri eller vælge den forkerte maling eller det forkerte tapet.

Photo Measures

Indretning kan nogle gange virke som et stort spil tetris, da alle ens møbler og andre ting skal passe i lokalet. I dette er forbundet et stort stykke arbejde, da man bliver nødt til at tage samtlige mål, inden man begynder. Her kan Photo measures dog hjælpe. Man skal blot tage et billede og trykke der, man ønsker målt, og så klare appen resten.

SnapShop Showroom

Selvom man kan have en god idé om hvordan rummet ser ud, når man er færdig med indretningen, så der man først det endelige resultat, når man er færdig. Men hvis man vil fjerne den sidste usikkerhed, skal man blot benytte sig af SnapShop Showroom. Med denne app kan man selv placere sine møbler osv. rundt på et billede af rummet, så man ved hvordan det kommer til at se ud.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here