Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vores indretning siger meget om, hvem vi er. Nogle mennesker bor en anelse rodet, mens andre bor organiseret og ryddeligt. De fleste menneskers hjem afspejler i høj grad deres personlige stil, når det kommer til indretningen. Gardinerne spiller en stor rolle i indretningen. De kan være med til at påvirke, hvordan et rum fremstår, og de har stor indflydelse på, hvor meget dagslys der kommer ind i rummet. Derfor er det vigtigt at vælge gardiner med omhu, så du kan få lige præcis dem, der afspejler din personlige stil, og samtidig får rummet til at fremstå, som du gerne vil have det til. Hvis du ikke helt ved, hvad forskellen er på forskellige typer gardiner, får du en lille guide til, hvad forskellige typer gardiner kan gøre for et rum.

Persienner

Persienner er et populært gardin blandt danskerne. Det er et minimalistisk gardin, som består af drejbare lameller, som kan drejes alt efter hvor meget lys der ønskes i rummet. Persienner kan fås i forskellige materialer. Det mest populære materiale er aluminium, men persiennerne fås også i træ eller plastic. Persienner er populære fordi de fylder minimalt i vindueskarmen, og derudover giver de mulighed for at justere, hvor meget lys man ønsker i rummet.

Rullegardiner

Rullegardinet er et andet klassisk hit blandt danskerne. Et rullegardin fylder minimalt i vindueskarmen, hvilket gør, at dagslysets fulde potentiale kan udnyttes. Rullegardinet kan fås i klassiske farver eller med mønstre, alt efter hvad der ønskes i rummet. Derudover fås rullegardiner med mørklægning, som gør dem velegnede i soveværelset. Rullegardiner er på ingen måde dominerende i vindueskarmen, og derfor er de et godt valg, hvis du ønsker et næsten usynligt gardin i dine vindueskarme.

Almindelige gardiner

Et almindeligt gardin er et stilrent og godt valg til dig, der ønsker et gardin med attitude. Gardinet fylder en del mere i rummet end rullegardiner og persienner, og hermed lukker de ikke nær så meget dagslys ind, som de andre gardiner. Til gengæld fungerer almindelige gardiner mere som en del af indretningen, fordi de er synlige i vindueskarmen. Hermed er det et oplagt gardin til dig, som ønsker, at gardinet er en del af indretningen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here