Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du på indkøb efter en ny bruser?

Hos Flottebade.dk, tilbyder vi et stort udvalg af forskellige brusere, så vi har noget til enhver smag, prisklasser og designs.

Bruser: forskellige typer

Generelt kan man sige, at der finde 3 typer af brusesæt. De store komplette brusesæt, som består af et armatur, brusehoved, stang og håndbruser. De er også de mindre brusesæt med armatur, brusestang og håndbruser. Til sidst er der tale om brusere til indbygning, hvor installationen, er skjult i væggen, så kun greb og brusehoveder se synlige.

Valg af bruser

Når du skal vælge brusesæt, kan du kigge på ting, som; pladsen i brusenichen, hvor ofte benyttes bruseren, farver og selvfølgelig prisen.

Pladsen kan være afgørende for, om du kan vælge et stort komplet brusesæt, eller blot et mindre brusesæt. Det kan være højden til loftet, eller om du har brusedør, som kan åbne op i armaturet.

Valg af farven: Der findes brusesæt i mange forskellige overflader, krom, børstet, sort, hvid, messing, eller flere andre. På den måde kan du finde noget, som passer til dine andre armaturer, eller dit badtilbehør, som kroge, papirholdere, toiletbørster med mere.

Prisen har selvfølgelig også en indflydelse for de fleste.. I dag findes der brusesæt i mange forskellige prisklasser, hvor de små brusesæt ofte kan anskaffes noget billigere, end de store brusesæt.

Hvis du kun skal udskifte dit gamle brusesæt med et ny, er det smart at tjekke om den nye kan monteres i de gamle skruehuller.. på nogle modeller, kan man regulere dette, så man ikke skal bore nye huller i sine klinker.

Design på bruser

Udover farven på brusesættet, finders der også brusesæt i forskellige designs. For eksempel, klassiske designs, som passer til en ældre ejendom med originalt badeværelse, eller de mere enkle stramme designs, som vil være mere oplagte i helt nye badeværelser. Så der findes helt sikkert også noget, som passer til lige præcis den stil du ønsker at indrette dig efter.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here