Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du er som de fleste andre danskere, har du formentlig kridhvide vægge med glasfilt i dit hjem. Mange danskere er indretningsmæssigt traumatiserede af fortiden savsmuldstapeter (og ikke mindst den besværlige opsætning), men tapet åbner faktisk mange fantastiske muligheder i hjemmet.

Læs med her og lad dig inspirere til en behagelig og anderledes indretning med tapet.

Fototapet skaber liv og giver farve

En af de mere friske former for tapet er fototapet, som kan give dit hjem helt nye dimensioner. Fototapet kan variere lige fra et billede af en eksotisk strand eller en flot bøgeskov til et motiv af en flot væg eller mur, som giver din væg en flot struktur. Mulighederne er næsten uendelige, og fototapetet kan være stort set lige så neutralt eller farverigt, som du ønsker det.

Det kræver en lille smule snilde af sætte fototapet op, men hvis du vælger en non-woven-tapet, er det nemt klaret. Tapet har nemlig udviklet sig meget siden de traditionelle papirtapeter, som vi alle brugte for bare 10-15 år siden. De nye typer af tapeter – og især fototapeter – er væsentligt nemmere at sætte op, fordi du kan smøre tapetklisteren direkte på væggen og sætte tapetet op, nøjagtig hvor det skal sidde. Non-woven-tapet udvider sig ikke ligesom papirtapet, så du skal ikke bekymre dig om, hvordan det hele kommer til at sidde, når det tørrer.

Eksperimentér med mønstret tapet

En anden meget spændende mulighed med tapet er at bruge forskellige slags mønstret tapet forskellige steder i huset. På den måde får hvert rum en helt særlig stemning, og du kan skabe et unikt samspil mellem tapetet og den øvrige indretning. Mønstret tapet fås i alle de mønstre, du kan forestille dig, så her er noget for enhver smag og farveskala.

Mønstret tapet er ligesom fototapet en smule tricky at sætte op, fordi mønstret skal passe sammen. Også her kan du dog gøre arbejdet nemt ved at bruge non-woven-tapet i stedet for papirtapet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here