Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Alle troede, at glødepæren var død og borte, udkonkurreret af elpærer og LED. Men nu er glødepæren blevet genoplivet og flytter ind i de danske hjem som en elegant og stemningsfuld dekoration. En glødepære kan nemlig noget helt særligt med sine smukke, gyldne glødetråde.

Smukke former og stemningsfuldt lys

Moderne glødepærer fås i mange former, og du kender sikkert allerede globepæren. Den overdimensionerede pære har været meget in i de seneste år og bruges som regel uden en lampeskærm. På den måde kommer pæren til sin ret, og i modsætning til elpærer kan en glødepære sagtens hænge frit uden at blænde. Lyset er også betydeligt varmere, så der behøves ikke en lampeskærm til at bløde lyset op som ved en elpære.

Ved Danlamp kan du finde mange forskellige typer af glødepærer i forskellige former, så du finder den rigtige til lige netop dit hjem. Der er blandt andet rørformede glødepærer og en kreativ diamantformet pære. En smukt formet pære bliver et lille kunstværk i sig selv og kommer virkelig til sin ret, når den hænger frit.

Sådan bruger du glødepærer i indretningen

Glødepærer bruges som regel som dekorativ belysning. De er perfekte i hyggehjørnet og kommer virkelig til sin ret, når de hænger i nærheden af en væg. På den måde ses glødetrådene tydeligere, især hvis du har valgt en pære med et særligt mønster i glødetrådene.

Mange vælger at kombinere en frithængende glødepære med en farvet stofledning, så pæren får endnu mere personlighed og kan matches til din indretning. Stofledninger fås i alverdens farver og kan købes både på nettet og i forretninger, der forhandler lamper.

Du kan med fordel hænge 2-3 glødepærer sammen, så de giver et godt lys og gør væsen af sig. Det tiltrækker opmærksomhed og gør pærerne til et funktionelt kunstværk. Du kan også vælge denne løsning, hvis du vil have lamperne hængende over sofabordet eller lignende, hvor du har brug for en del lys.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here