Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi kender dem alle. Klassikerne, man altid vender tilbage til, og som bare altid dur. Designs som aldrig går af mode. Her har vi samlet 5 designs, der ingen alder kender, og som er gode investeringer hver og én.

Klassiske smykker

Ordsproget ”diamonds are a girl’s best friend” er ikke formuleret uden grund. Smykker mister aldrig sin værdi og bliver ved med at være smukke. De tilføjer et elegant pift til dit hverdagsoutfit og sætte prikken over i’et, når der skal gøres lidt ekstra ud af det. Ét af de danske smykker med et sådant design, er de klassiske smykker fra Georg Jensen. De er et stensikkert hit.

Den hvide skjorte

Den tidløse hvide bomuldsskjorte er siden 1948 båret af store kvindelige stilikoner som Audrey Hepburn, Ava Gardner og Marilyn Monroe og er den dag i dag stadig aktuel. Den kan bruges løst, bindes eller stoppes i bukserne – stylingmulighederne er mange.

Pencil skirt

Nederdelen, som er lavet til at fremhæve kvindekroppens former. Det typiske pencil skirt er sort og skærer lige over knæet, men nederdelen fås i et hav af forskellige modeller. Et elegant snit, der er anvendeligt til formelle begivenheder med en skjorte eller blazer, men også til hverdag med grov strik.

Jeans

Sorte, blå, grå eller hvide. Jeans få i et utal af varianter. Alle går i dem; dig, din mor, din veninde, din kæreste. Hvilken model, der sælges flest af skifter hurtigere, end du kan nå at sige Levi’s 501, men én ting er sikkert: jeans er kommet for at blive.  

Striber

Den, der påstod, at tværgående striber ikke er flatterende, må i den grad se sig nedstemt. Der findes nærmest ikke noget mere tidløst end en blå- og hvidstribet bluse med rund hals og enten korte eller lange ærmer. Den kan bruges året rundt til jeans, nederdele og denimshorts.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here