Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Et hjem skal være fyldt med liv og personlighed. Det kan hurtigt blive tomt, hvis der intet er på væggene. Det ser kedeligt og kynisk ud, så det skal der gøres noget ved. Der er masser man kan dekorere eller dække væggen med. Få inspiration her!

Billeder og plakater

Hvad skal man gøre med en kedelig væg? Hænge billeder op! Dette er nok det mest åbenlyse valg, som mange af os vælger. Men det er altså også bare et godt valg. Billeder i mange størrelser ser godt ud på væggen. Det giver lidt dekoration, men samtidigt også lidt personlighed.

Det er ikke svært at få fat i et foto-lærred med ramme. Et rigtigt foto-lærred med ramme ser altid godt ud, men et foto-lærred uden ramme ser skam også helt fint ud. Det kan være et flot foto af sit bryllup, børnene, feriebilleder og oplevelser I har haft. Så længe det er noget fra dit og jeres liv, så giver det netop den personlighed ethvert hjem fortjener.

Det kan også være billeder af alt muligt andet! Noget du elsker, billeder af naturen, et sted du gerne vil hen i fremtiden eller noget helt andet. Mulighederne er uendelige, men uanset hvad du vælger, vil det uden tvivl pynte dit hjem.

Alt det, der ikke er billeder

Men hvad kan man ellers hænge på en væg? Jo der er faktisk mange andre muligheder. Udover plakater, som er lidt ligesom billeder, er der klistermærker. Der findes nemlig vægklistermærker. Det kan være blomster der gror op ad væggen eller Mario der løber igennem en Mario bane til børneværelset.

Væggen kan også bruges på en smart måde. Med hylder du sømmer på væggen, kan du både pynte væggen men også få mere plads.

Der findes masser af hylder, der rent faktisk er flotte at se på, og som passer til dit hjem. På hylden kan du sætte flotte planter, søde lamper til pynt eller bruge det til bøger.

Faktisk kan planter i sig selv også bruges. Det er nemlig muligt at finde planter man kan hænge i loftet, så det ligner det gror ned ad væggen.

Der kan også hænges planter i loftet. Det er måske ikke på væggen, men det dækker den stadig. Samtidigt kan store planter på jorden også være med til at dække en kedelig væg. Nu har du altså lidt inspiration til at gøre dit hjem lidt mere hjemligt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here