Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I denne tid er alle fokuserede på at gøre det bedste for miljøet. Måske har du det også selv sådan, og ønsker at gøre, hvad du kan for at hjælpe verden med at blive et bedre sted, som vil kunne holde længe. Der er mange forskellige måder, hvor på at du kan hjælpe i dit hus og have og små ændringer du kan tage sådan at du lever mere miljøvenligt. Husk på at alle ændringer, store som små, gør en forskel. I denne tekst får du en liste af ting du kan gøre, som alle er relativt nemme.

Hvad kan du gøre i haven?

  1. Plante træer. At plante flere træer, buske og blomster er alt sammen noget som klimaet har godt af. De fjerner nemlig co2 fra luften, og gavner økosystemet i det insekter elsker planter.

  2. Lav din egen kompost. Ved at lave din egen kompost mindsker du mængden af affald, som sendes til forbrænding, men ved at bruge kompost hjælper du planter og insekter med at få de bedste levevilkår som muligt.

Hvad kan du gøre i huset?

  1. Skru ned for varmen. En lille justering i varmen kan gøre en stor forskel på, hvor meget energi du bruger om året. Dette ses ikke bare på din elregning i sidste ende, men også på, hvor meget energi du spare verden at lave.

  2. Undgå plastvare. Alle ved, at plastik er en af de ting vi bruger ekstremt meget af i hele verden. At sænke sit forbrug af plast kan være svært, men kan spare så mange af verdens ressourcer. I stedet for at bruge engangsting, som for eksempel sugerør, så bryg i stedet metal sugerør, der kan vaskes og bruges igen mange gange.

Brug gerne disse tips selvom det ikke føles som så meget, for også de små skridt hjælper klimaet på vej.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here