Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Trænger dit hjem til fornyelse? Det er måske på tide at skifte de gamle badeværelsesfliser ud med nogle nye eller erstatte noget af det slidte trægulv med en moderne flise-løsning? Læs vores guide, og bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du anskaffer dig nye fliser til dit hjem.

Find den rette murer

Når du bruger mange penge på nye, fine fliser, som passer helt perfekt ind i dit hjem, så er det afgørende, at du finder en murer, der gør det færdige resultat helt rent og lige, som du ønsker det. Kvalitet afhænger ikke bare af flisernes stand og slidstyrke – det afhænger også af, om fliserne bliver lagt ordentligt og tilfredsstillende.

Har du brug for en murer? På murerfirmaetlauridsmadsen.dk kan du læse mere om murerfirmaet Laurids Madsen og deres murerarbejde. De kan også tilbyde hjælp, hvis du f.eks. skal have lavet renoveringsarbejde eller tilbygning.

Find den rette stil

Uanset om det er gulvfliser til køkkenet eller til entreen, eller om det er fliser både til gulv og væg i badeværelset, så er det vigtigt, at de matcher hjemmets og din stil. Derudover er det vigtigt, at det er noget, som kan holde i mange år frem – ikke bare kvalitetsmæssigt, men også stilmæssigt. Nogle gange er det godt at tage et vovet valg med hensyn til farve og mønster, men husk at overveje, at du skal leve med fliserne i lang tid – helst uden at blive trætte af dem. Her er nogle idéer til dit næste flisevalg:

  • Granitfliser

  • Marmorfliser

  • Mønstrede fliser – f.eks. i et marokkansk mønster eller et fint, grafisk mønster

  • Blanke fliser

  • Fliser i en special form – f.eks. fem- eller ottekantede fliser

  • Metrofliser til væggen

Når du har fundet både fliserne og mureren, er det bare at komme i gang. Held og lykke!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here