Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er dyrt at indrette boligen og købe diverse ting til designingen af boligen. Der skal både købes meget ind, så hele boligen stemmer overens, og du føler, at der ikke er dele af boligen, som sakker bagved andre dele. Og så er boligobjekter bare generelt dyre – det er lige meget om det er store investeringer, som et nyt køkken, eller mindre køb, som et nyt natbord til soveværelset. Derfor vil du sikkert gerne spare penge, hvor du kan, for med alle disse køb, kan det blive til enorme besparelser i længden, og der er heldigvis måder, hvorpå du kan spare en hel del.

Her kan du spare penge på dine køb

Nogle steder er der flere penge at spare end andre – her er nogle af de bedste metoder:

  • Kig de rigtige steder på nettet. For det første er ting ofte billigere på nettet, da producenten el.lign. ikke skal betale for fysisk butik osv. Dog er alle steder selvfølgelig ikke lige billige. Lav din research og find frem til hjemmesider med tilbud, deals eller specielle købsmuligheder. Et godt eksempel er hjemmesiden Keyclubco.com, hvor du kan købe en lang række kvalitetsprodukter til boligen, og hvis du er medlem, får du 10% i ”Keypoints” på alle køb, du kan bruge på næste køb (1 keypoint = 1kr).

  • Du kan også afvige fra producenter og lignende og i stedet kigge på vidersalgshjemmesider – det kan f.eks. være under salgstab på Facebook eller på Den Blå Avis. Her kan du ofte finde billige brugte varer. Du kan også blive medlem af salgsgrupper på Facebook, hvor folk deler gode tilbud.

  • Tag en smut i genbrug og kig om der måske er noget, du kan bruge. Ofte er du heldig og finder noget, du ikke engang ville have fundet i en butik – der er ofte skatte at finde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here