Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når det kommer til gulvtyper og slibning, kan det være svært at vide hvordan det lige skal gribes an. Når det kommer til klinker og andet gulv end træ, så kræver det altså en specialist indenfor produktet. Det kan nemlig hurtigt gå galt, hvis du selv begynder. Men når det kommer til trægulv, kan du sagtens selv gå i gang, det er nemt og enkelt, og kan gøres med sandpapir, hvis du altså har masser af tid. Men hvad kan betale sig? Klikgulv eller slibning af gulv?

Tør eller vådslibning?

Tørslibning støver helt vildt, man råder til vådslibning, da det også giver et pænere udseende. Med en vådslibning opnår du en flot blank overflade. Der bliver poleret på gulvet og der bliver brugt sæbespåner, så der kan ikke undgås at det bliver ret glat. Derfor er der jo selvfølgelig altid ulemper og fordele ved de forskellige metoder, forhør dig ved din nærmeste gulvslibnings firma. Internettet kan også altid bruges ved vejledning, men det bedste er at kontakte dit lokale gulvslibningsfirma. Priserne afhænger også af hvilket gulv du vil have, for der er behov for flere maskiner til nogle af slibningsmetoderne.

Slibning af trægulv eller påsætning af laminat?

Laminatgulv kan også være en løsning, især hvis du har små børn, og i spilder meget, eller andet. For laminat kan bedre holde til vind og vejr. Laminatgulv ligner trægulv, men det er print der er lagt på træ, hvor der er en imprægnering ovenpå. Imprægneringen sørger for at lægge et lag beskyttelse på gulvet, så du kan spilde, uden det når at trække ned i gulvbrædderne, det vil sige du sagtens kan vaske dit gulv. Men egetræsgulv er altså stadig af den bedste kvalitet, om så du vil have laminat eller alm træ. Der er ingen tvivl om at egetræ kræver lidt mere, men det er den bedste kvalitet. Laminat er også klik-gulv, så det er nemt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here