Forside Hjemmet Hæng alt op

Hæng alt op

0
770

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste af os kender nok det med, at vi gerne vil have at vores stuer, skal virke så store som muligt. De er i hvert fald nok de færreste, der kan lige fornemmelsen af, at alt er for presset sammen. Hvis du gerne vil have lidt tips til hvordan du får et rum til at virke større og hvordan du får mest muligt ud af pladsen, er der især to ting der spiller ind.

Det er nemlig ganske enkelt: lyse farver og gulvplads. Hvor mørke farver kan være gode til at skabe stemnining og hygge, så åbner lyse farver et rum om og for det til at syne større. Så hvis din stue ikke allerede er lavet i lyse farver, kan det være en rigtig god ide at overveje dette.

Den anden ting er gulvplads. Jo mere gulvplads der er, jo større vil et rum også virke. Her handler det naturligvis ikke om, at man skal have flere m2. Det handler om, at man skal frigøre de m2 på gulvet, som man kan.

I stedet for at dit tv står på et møbel, så få det op på væggen, det er trods alt en af fordelene ved fladskærme. Med en kabelkanal som denne skjuler du nemt ledningerne, og det ser meget bedre ud.

Det er svært at at flytte en sofa, men det er rimelig enkelt at udskifte en reol med svævehylder. Kig rundt i din stue og tænk på hvilke af dine ting der kunn erstattes ved at hænge det op, her er det naturligvis som oftes reoler og lignende.

En anden ting er at få rykket ting ud til væggen og frigøre gulvplads med i rummet, dette giver også en fornemmelse af at rummet er større.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.