Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er ikke noget, der er smukkere end en skøn have, der er fyldt med smukke blomster, der spreder masser af glæde med sine smukke farve og lækre dufte. Det er ofte duften af sommer, og det er noget, der altid kan være en fryd for øjet. Og det er lige meget, om blomsterne står ude i haven eller de tages med ind i hjemmet for at udgøre en smuk buket.

Hvem elsker ikke smukke blomster?

Blomster er således noget, der for mange er forbundet med stor værdi, og det er noget, der for alvor kan være med til at sætte prikken over i’et, når det kommer til enhver indretning – inde som ude. Derfor er der mange der prioriterer at have nogle smukke blomster ude i deres have – men det er også noget, der kræver et stort stykke arbejde.

Planter kræver masser af pleje

Det er nemlig ikke bare lige sådan at have nogle smukke blomster, der altid står i et smukt flor og emmer af idyl. For det første skal man sørge for at have sået blomsterne korrekt, blandt andet på den rette tid af året, og så skal de vandes og plejes. Måske skal de klippes og beskæres, og måske skal de også have gødning i ny og næ.

Det skal klares både sommer og vinter

Når det er vinter, kan det være, at de skal dækkes over, således de ikke komme til at tage skade af den frost, som der kan opstå og være med til at tage livet fra dem. Og om sommeren skal de vandes en ekstra gang i ny og næ, idet jorden kan være helt tørret ud, hvorfor blomsterne ikke får den næring, som de har behov for.

Yd beskyttelse via bede

Og så kommer det til selve udseendet. Det er nemlig ofte ikke nok, at blomsterne er pæne og har det godt. De skal også passe godt ind i haven, og derfor skal de plantes i nogle smukke omgivelser. Det betyder for eksempel, at der skal etableres nogle bede, der også kan yde dem beskyttelse blandt andet fra legene børn i haven.

Der er ingen, der ønsker misligholdte bede

Og sådanne bede skal også holdes. Det er nemlig let for ukrudt at trænge op her, og straks kan det være med til at tage næringen fra jorden fra blomsterne samt være med til at skabe et misligholdt udtryk i bedene. Og det er der ikke nogen, der ønsker, der skal ske.

Brug kakaoflis

Derfor skal du også gøre en indsats for at holde dit ukrudt nede, og det kan du blandt andet gøre ved at lægge noget filt under jorden, eller du kan strø kakaoflis over den. Det er noget, som ukrudt har svært ved at trænge igennem og så et ekstra plus – det er yderst pænt. Og derfor kan kakaoflis være med til at skabe et meget stilrent, meget moderne og meget velholdt udtryk til enhver have. Og så kræver det næsten ingen vedligehold – nemt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here