Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der har været skrevet ekstremt meget om Corona, og de fleste af os er ved at være godt trætte af nedlukning, pressemøder og alt andet, der handler om den trælse sygdom. Men vi kommer nok til at høre lidt mere om det en tid endnu, da tiden efter Corona også kommer til at fylde en hel del. Nogle virksomheder har besluttet, at deres medarbejdere i fremtiden skal tilbydes flere hjemarbejdsdage, da det har vist sig, at langt flere ansatte er markant mere effektive, når de arbejder hjemme, end når de er på arbejdspladsen. Derudover har det vist sig, at glæden ved at arbejde også var større, da nedlukningen for alvor var aktuel i Danmark.

Men med hjemmearbejde kommer der også nogle regler, fordi hvis en ansat arbejder to dage hjemme ugentligt, så skal virksomheden stille både et hæve sænkebord til rådighed, og de skal samtidig også investere i en ergonomisk kontorstol, som alle medarbejdere i virksomheden kan anvende hjemme. Det kræver selvfølgelig lidt af din indretning derhjemme, da det ikke er alle hjemmekontorer, der kan rumme et stort og uhandy hæve sænkebord. Men når det er sagt, så kan man jo trods alt vælge et bord, der ikke går fra væg til væg som et andet tæppe fra halvfemserne. Man kan jo vælge et hæve sænkebord, der blot har de mål, der er tilstrækkelige for at udføre det ønskede arbejde – at agere som skrivebord.

Selvom Corona-tiden har været hård for mange, og der er mange virksomheder, der har lidt og måtte fyre medarbejdere, er der også nogle brancher, som blot har kørt derudaf. Eksempelvis virksomheden inden for møbler og design har for alvor sat rekorder. Nogle steder er der sat omsætningsrekorder, da kunderne har været hjemme og dermed haft tid til at surfe nettet tyndt for ny inspiration til hjemmet og de mange rum.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here