Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Til at sælge din bolig skal du bruge en ejendomsmægler. Det er derfor vigtigt at finde den bedste ejendomsmægler når din bolig skal sælges. Alligevel kan det kan være svært at sige, hvem den bedste ejendomsmægler er. For nogen er den bedste ejendomsmægler, en som tilbyder et lavt salær. For andre kan den bedste ejendomsmægler være den lokale ejendomsmægler nede på hjørnet, som har andre boliger til salg fra byen. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, for at kunne finde den bedste ejendomsmægler til dig.

 

Det siges at gode råd er dyre, men her vil du få nogle gode råd gratis, til hvordan du kan finde den bedste ejendomsmægler for dig.

Udspørg dit netværk

Hvis du ikke ved hvor du skal starte eller slutte, er dit netværk som start et godt udgangspunkt. Spørg dine venner, naboer eller familie om de kan anbefale en tidligere ejendomsmægler, som de har brugt. Husk at spørge ind til hvorfor de anbefaler ejendomsmægleren.

Tjek ejendomsmægleren på trustpilot

Efter du har undersøgt dit netværk for ejendomsmæglere, er det en god ide at undersøge ejendomsmæglerne på trustpilot. Her kan du læse hvad tidligere købere og sælgere har sagt om ejendomsmægleren. Med en hurtig søgning på ejendomsmæglerens navn kan du se hvor mange der har stemt og antal stjerner ejendomsmægleren har. Ved at læse anmeldelserne igennem kan du blive klogere på, om det er nogle af de samme ting, du finder vigtige når den bedste ejendomsmægler skal findes.

Få flere boligvurderinger

Efter du har udspurgt dine venner, familie eller naboer har du sikkert fået en masse navne på forskellige ejendomsmæglere. Herefter har du undersøgt ejendomsmæglerne på trustpilot og er blevet lidt mere klog på hvad andre siger om dem. Vælg derfor 4 eller 5 af ejendomsmæglere og bestil en vurdering af din bolig. Selvom andre kan anbefale ejendomsmægleren, er det vigtigt, at du har den rigtige mavefornemmelse med ejendomsmægleren.

 

Hver sikker på at ejendomsmæglerne er medlem af den danske ejendomsmæglerforening. Er ejendomsmægleren medlem, står det typisk på ejendomsmæglerens hjemmeside eller ved at have deres logo på hjemmesiden.

Vurder ejendomsmæglerne

Efter du har fået 4 eller 5 ejendomsmæglere til at give hver deres bud på din boligs værdi, skal du vælge den bedste ejendomsmægler for dig. Til at vælge den bedste ejendomsmægler, er det vigtigt, du ikke bare vælger ud fra det højeste bud på din boligs værdi. Hvis du vurderer ejendomsmægleren på boligens værdi, kan det være svært at se skoven for bare træer. Have derfor også med i overvejelse hvad det koster at sælge din bolig. At sælge din bolig kan hurtigt løbe over 85.000 kr., og markedsføring er ikke med i prisen.

Brikk ejendomsmægleren

Hos Brikk ejendomsmægleren kan du bestille en gratis vurdering af din bolig. Til at vurdere din boligs værdi, kommer en af Brikk’s lokale ejendomsmæglere ud til dig. Med Brikk kan du sælge din bolig for 12.500 kr. Med i de 12.500 kr. får du gennemsigtighed i hele salget, fuld A-Z service og markedsføring. Derudover er Brikk medlem af ejendomsmæglernes forening, og er et af landets bedst bedømte ejendomsmæglere på trustpilot.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here