Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er nærmest blevet en trend at have plakater hængende overalt i sit hjem. De hænger både i køkkenet med inspirerende madbilleder eller lignende, på toilettet med sjove citater og på soveværelset med billeder af flotte områder og lignende. Der er altså mange muligheder for at inkorporerer plakater i dit hjem og bruge dem til at gøre dit hjem mere personligt. Den måde du indretter du hjem – og dermed også de plakater, som hænger i dit hjem – fortæller utrolig meget om din personlighed, smag og meninger.

Der findes forskellige typer af plakater. Der er både design plakater og kunst plakater, som er håndplukkede fra de bedste enten kunstnere, designere og fotografer. Men der er også personlige plakater, som er med til at sætte et personligt præg på dit hjem. De personlige plakater er eksempelvis billeder, som du kan identificere dig med eller nogle citater fra en film, som du elsker. Der er desuden citatplakaterne, som er både sjove, anderledes og personlige. Disse kan naturligvis afspejle din personlighed, men du kan også bare vælge nogle helt tilfældige og klassiske citater.

Lige meget hvilken slags plakat som du vælger at anskaffe dig, er det nødvendigt med en tilhørende billederamme. Det er dog ikke lige let at finde den perfekte billedramme, da du både skal forsøge at matche motivet på plakaten med selve billederammens farve og størrelse. Oftest findes billederammer i sort, messing, hvid og egetræ og i forskellige størrelser som eksempelvis i 70×100 cm og 50×70 cm plakater men også i A3 og A4. Derudover fås billederammerne i de klassiske plakatrammer med rigtigt og tyndt glas, hvilket bringer det flotteste udtryk frem i dine plakater og indrammer dem helt rigtigt. Men billederammerne fås også i den lette og moderne version. Det er en magnet-ramme, som er en egetræsliste i top og bund, der holder din plakat ved hjælp af magneter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here