Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Klassiske lænestolsmøbler fra Eames

Eames er måske mest kendte for deres klassiske skal-stole, som kan ses i mange hjem og boligmagasiner. Det er en stol, som har eksisteret siden 1950’erne. Den gør sig godt i ethvert moderne hjem og kan matches med mange forskellige andre designs som eksempelvis Piet Hein’s klassiske Ellipse-bord.

Udover deres spisebordstole har ægteparret Charles og Ray Eames også designet andre elegante møbelklassikere. De har eksempelvis udarbejdet den meget flotte Eames Lounge Chair, som kan købes i flere forskellige træsorter samt steltyper. Til sådan en lækker længestol hører der sig også en tilsvarende fodskammel til. Man kan naturligvis også nøjes med stolen, men det anbefales at man køber sættet, da det giver den bedste komfort foran eksempelvis danskernes foretrukne alter – nemlig TV’et.

Ægteparret Charles og Ray Eames

Det amerikanske ægtepar kom for alvor frem i 1940’ner og årtierne efter, hvor de designede nogle af de mest klassiske møbler, vi kender i dag. For dette blev de udnævnt til ‘de mest indflydelsesrige designere i det 20. århundrede’ af The World Design Congres. Som titlen tydeligt fortæller, så er det noget af det ypperste en designer kan opnå.

Ægteparret er for alvor kommet tilbage på danskernes nethinder, da deres stole mere eller mindre er blevet et must-have i vores indretning.

Det får du, når du køber Eames

Du får altid utrolig høj siddekomfort, når du køber en stol fra det amerikanske Eames – hvad enten det er en spisebordsstol eller en lænestol. Udover komforten er det moderne formsprog et element, der springer i øjnene. Selvom deres stole er designet for over et halvt århundrede tilbage, så er de stadig lige så velfungerende i moderne hjem i dag som for 70 år siden.

Skulle du være fristet til at kigge nærmere på deres flotte designs, så kan du se og shoppe den elegante Eames Lounge Chair online her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here