Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kære læser. Jeg vil gerne invitere dig med en tur ind i min japanske have. Vi skal gå en tur her sammen. Kom med en tur ind i min japanske have og find den fred og ro, som du fortjener. Verden har nok i sin plage. Her er der stier, her er der træer, og her er der også mit lille drivhus til den helt inderste kerne af din sjæl.

Mit drivhus er en slags sæbebar

Man kan godt sige, at mit drivhus er en slags sæbebar, hvis man skal være lidt poetisk, og jeg tror fuldt og fast på, at det er vigtigt at have poesi i sit liv. Her i drivhuset er der fyldt med indendørs bonsai træer i små skåle eller potter, og det minder mig meget om mit badeværelse. Her ligger der altid en sæbebar fra den grønne markedsplads.

 

Den sæbebar, jeg har i en skål inde på mit badeværelse, som også er indrettet i japansk stil på linje med både min have og mit lille drivhus, fyldt med bonsai træer, er naturligvis grøn, og det er meningen, at den skal korrespondere med det grønne og japanske univers, som jeg har ude i haven.

Bonsai træer kigger på dine øjne

Bonsai træer er et must, når man laver en japansk have. Bonsai træet stammer fra Japan og er et lille træ, der kræver lidt ekspertise, hvad angår pasning, men som også er en gave, der bliver ved med at give. Det at sætte sig ind i, hvordan man passer sit bonsai træ, eller sine bonsai træer, hvis man som mig har op til flere bonsai træer. Du kigger nok på træet og nyder dets enkle skønhed, men træet kigger på en måde også op på dig med sine træ-øjne, som man må forestille sig, for det forventer noget af dig; at du tager dig tid til det, fordi det kan give dig ro, hvis du giver træet gunstige betingelser.

Blomster til din næse og din helhedsoplevelse

Jeg ville gerne skabe et rum, hvor man virkelig kunne hvile i sig selv midt i det grønne rum, og jeg vil sige, at det på mange måder er lykkedes. Min intention er så at sige at vaske rummet rent, og det rum er både et ydre og et indre rum. Jeg tror, vi efterhånden godt kan tåle at være mere mindfulde og at være helt åbne omkring det i vores tale uden at virke alt for esoteriske og fremmedartede.

Stier for din sjæl og dens mange veje

I min have har jeg anlagt forskellige stier, hvor man kan vælge at gå og finde ro i sine tanker. Det er meningen, at disse små veje skal være en slags fysiske veje ind til de psykiske og sjælelige veje, hvori du kan finde helle for denne verdens stress og jag. Du skal være så velkommen til også selv at betræde disse stier.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here