Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Årets julefrokoster står for døren. De ærkedanske og traditionelle julefrokoster, som enhver arbejdsplads holder, er både en elsket og hadet begivenhed. For netop det traditionelle kan både være en tung og trættende affære, men det kan også være højdepunktet på året, hvor man kan give den gas med sine kolleger på virksomhedens regning. 

Hvad tager du på til julefrokosten?

Du tænker måske, at du skal ud i ‘den lille sorte’ eller den røde kjole med blonderne. En kjole, et par høje hæle og en lille jakke, præcis som du plejer. Men du plejer også at fortryde de høje hæle, når dansegulvet åbner, og du allerede har ømme fødder. Kjolen er du glad for, men måske bliver de mandlige gæster – i takt med indtagelsen af alkohol – også lidt for glade for dig i den? Og når du skal hjem fra festen, hundefryser du i din lille kjole og ville bare ønske, du havde tænkt på skiftetøj. 

En julesweater er højeste mode

Prøv at forestil dig at droppe kjolen og dukke op til firmaets julefrokost i en strikket julesweater! Én ting er helt sikkert – der bliver lagt mærke til dig. Du vil helt sikkert få mange ‘thumbs up’ for at turde iklæde dig noget helt utraditionelt til julefrokosten, men som alligevel skriger julehygge og glæde. Hvis du gerne vil dresse julesweateren op, kan du købe en oversize model og tilføre den glam med et par sorte nylonstrømper under – og de høje hæle. Du vil eje den julefrokost!

Perfekt til julefrokosten i familiens skød

Den hyggelige, vamsede julesweater kan du bruge igen og igen. Du kan også købe flere julesweaters i flere forskellige designs til forskellige anledninger i hele november og december. En julesweater er f.eks oplagt til familiejulefrokosten, selveste juleaften eller de efterfølgende helligdage, hvor hyggen er i højsædet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here