Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi kender det alle sammen godt. Vi vil gerne kunne spille noget lækkert musik i vores hjem. Både i hverdagen men også som dejlig baggrundsmusik til når der kommer gæster over. Men så kommer problemet selvfølgelig med, at ikke alle synes, at et par store højtalere er ret pæne at have stående i sin stue eller andre stedet i sit hjem.

Netop derfor er mange højtalerproducenter gået i gang med at lave højtalere, der er mere minimalistiske, og som kan integreres som en del af boligen uden af skille sig markant ud. En anden ting man dog kan gøre, for at have en mere stilfuld højtaler i sit hjem er at gå en smule tilbage i tiden. Vi kan se at flere og flere vælger at indrette deres hjem med en god gammel dags pladespiller. På den måde får man lidt af det hele. Du kan stadig spille musik, og du får noget, som kan være pænt i den rette indretning, da det har et gammeldags og lidt hipsterudtryk over sig at have en pladespiller stående fremme. Nogle pladespillere i dag kan endda tilknyttes bluetooth, så du stadig kan spille dine yndlingsplaylister fra dine streamingtjenester.

Hvis du vælger at tage skridtet og købe dig en pladespiller, skal du selvfølgelig også have en god pladesamling. Der er for nyligt kommet flere og flere butikker, der fysisk sælger plader i Danmark, så der burde være god mulighed for at finde nogle til din smag. Alternativt kan en tur i genbrug sikkert give dig et par gode gamle klassikere, du gerne vil have i din samling. På den måde kan du igen kombinere nogle nye plader med det gamle. Måske har du endda en gammel pladesamling liggende, du kan hive frem, så får det hele også en meget personligt præg, og du kan altid fortælle mange historier til dine nysgerrige gæster.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here