Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Møbler er en af de ting, som er med til at skabe dit hjem. Dine møbler er omdrejningspunkt for mange af dagens aktiviteter, og det er derfor værd at tænker lidt over tingene, når du skal købe nye møbler.

Det gælder eksempelvis, når du vil købe en ny lænestol. Der findes ikke noget som en god lænestol, når det kommer til afslapning og hygge i hjemmet, og en stue eller et værelse er derfor sjældent komplet uden en smuk og komfortabel stol. Men hvad skal du egentlig tænke over, når du køber ny lænestol?

Komfort eller design?

En lænestol er et forholdsvist fremtrædende møbel, og derfor er det naturligvis være at tænke lidt over design. Det dog ikke altid, at moderne design og høj komfort går hånd i hånd, og derfor skal du afgøre med dig selv, hvad der vægter mest for dig.

Skal du bruge lænestolen meget i det daglige, og har du brug for ekstra komfort til virkelig at slappe af? Eller foretrækker du et designikon, der vil pryde din stue med stilrene linjer og elegante former?

Materialevalg

Når du går på udkig efter ny lænestol, vil du opdage, at der findes mange forskellige former for betræk. Derfor er det værd at tænke lidt over, hvilket materiale der passer bedst til dine behov, når det kommer til både udtryk og funktionalitet.

Der er eksempelvis stor forskel på en lænestol med betræk i stof og en lænestol med betræk i læder. Læder føles anderledes end stof, mens læderet også har et specielt udtryk sammenlignet med stof.

En lænestol i læder er desuden nem at rengøre i det daglige, og den vil ikke suge spildte væsker til sig på samme måde, som et stofbetræk vil gøre det. Derfor kan en læderlænestol være et godt valg til børnefamilien.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here