Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

First Floor CPH laver designvarer til hjemmet med rustik æstetik og stil. Du kan bl.a. bestille et konsolbord eller en New Yorker skillevæg til dit hjem. Læs mere her.

 

Hos First Floor CPH kan du finde et stort udvalg af lækre designvarer i sort pulverlakeret stål. De laver bl.a. glasvægge i New Yorker stil, men også møbler og badeværelsestilbehør. Der er bl.a. flere forskellige konsolborde i deres sortiment, som er lavet i stål og udståler æstetisk overlegenhed. De blander nordisk minimalisme, amerikansk industrialisme og japansk funktionalisme i deres design og har nogle helt unikke løsninger. Der er bl.a. deres smukke barvogn med eller uden hjul, som kan bruges til alt fra bøger, planter til flasker eller service. Der er også deres lille stilsikre Steel Box, som er lavet i rå sort stål, og som er fantastisk til bøger, planter, natlamper eller kaffekoppen. Det industrielle og rå look står i skarp kontrast til de hvide vægge i hjemmet, og har et eksklusivt udseende i det moderne hjem. Hvis du drømmer om et smukt konsolbord til hjemmet, så tjek deres udvalg på firstfloorcph.dk, hvor du helt sikkert kan finde et konsolbord, der passer til din stil.

Smukke glasvægge

First Floor CPH laver glasvægge på eget smedeværksted, og de skræddersyer løsninger til både private og erhvervskunder. En glasvæg har mange fordele, for den lader lyset komme igennem rummene, men lukker af for lyd og lugt. Det er oplagt til at inddele store rum, som fx køkken-alrum, hvor man gerne vil beholde følelsen af at befinde sig i et stort åbent rum, men stadig aflukke for fx lyd og lugt. En New Yorker skillevæg kan bruges på mange måder, til at opdele rummene i hjemmet, og skabe forskellige stemninger. Du kan bestille en New Yorker skillevæg med eller uden dør fra deres værksted, og de monterer selvfølgelig også i dit hjem. Hvis du har en gammeldags gipsvæg, du gerne vil have fjernet eller lavet hul i, for at få plads til en New Yorker skillevæg, så klarer de også den.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here