Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I Danmark er vi så heldige at have mange rigtig flotte boliger. Især i de større byer findes der mange gamle lejligheder, som har en helt særlig sjæl. Uanset hvilken type indretning man er til, er det svært at benægte, at gamle huse bare har en særlig personlighed. Disse boliger er ofte eftertragtede, og det giver status at bo i en flot lejlighed. Derfor giver vi dig her et par tips til, hvordan du kan gøre din lejlighed mere eksklusiv.

Stuklister giver karakter og signalerer status

I gamle lejligheder er stuk en af de ting, der især giver karakter. Selvom man ikke længere bruger stuk, er det dog nemt at få samme effekt i dit eget hjem. På nettet kan du nemlig købe stuklister af nyere materialer, som er nemmet at sætte op.

På den måde kan du på en enkelt weekend forvandle et eller flere rum i dit hjem til en eksklusiv herskabslejlighed. Du skal blot købe stuklister i det design, du ønsker, og derefter sætte dem op. Listerne er lige, så det er ikke svært at få et godt resultat. Samtidig er denne type stuklister meget nemmere at tage ned igen end ægte stuk.

Der findes mange forskellige typer stuklister, så kig dig om efter den type og det design, der passer til dit hjem. Du kan også købe stuklister, der kan bruges som høje paneler, hvis du vil fuldende effekten.

Udstil god smag i stilleben

Et meget nemt trick til at give din lejlighed et mere eksklusivt præg er at lave stilleben. Stilleben er små ”udstillinger” af 3-4 genstande, som står sammen. Rigtig mange bloggere bruger for eksempel stilleben i deres indretning.

Et flot stilleben kræver naturligvis, at du har pæne ting at arbejde med. Men hvis du har en god sans for at mikse og matche farver, former og materialer, kommer du langt.

Disse små udstillinger rundt om i lejligheden vil give et smukt udtryk og signalere, at du har både personlig og økonomisk overskud, og at du har god smag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here