Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er blevet tid til at give den gamle stue en kærlig hånd, og nu skal du finde ud af, hvordan den nye stue skal indrettes. Stuen er et rum, hvor mange danskere elsker at opholde sig. Efter en lang dag på arbejdet er der ikke noget bedre end at smide sig på sofaen. Stuen er et rum, hvor der skal være plads til at slappe af, og derfor er det vigtigt, at rummet indbyder til hygge og afslapning.

En miljøvenlig brændeovn

I disse tider er der kommet et stort fokus på miljøet. Det er vigtigt, at vi passer godt på vores omgivelser, så de næste generationer også kan få glæde af den smukke natur. En brændeovn kan være med til at skabe en hyggelig stemning i stuen.

Du kan vælge at investere i en miljøvenlig pilleovn til stuen, som giver god varme til rummet. Til pilleovnen finder du træpiller med høj brændværdi, så stuen holdes varm i lang tid. Træpillerne er miljørigtige, da de udnytter varmeenergien godt. Desuden sparer du også op til 70% ved at investere i et pillefyr sammenlignet med et oliefyr.

Når varmen fra pilleovnen breder sig i stuen, er der stor sandsynlighed for at hele familien samles rundt om ovnen. Her er der plads til at slappe af på sofaen efter en lang dag, mens pilleovnen varmer rummet op.

En hyggekrog

Det er vigtigt, at stuen ser hyggelig og indbydende ud, så hele familien har lyst til at samles i rummet. Du kan indbyde til hygge og nærvær ved at lave små hyggekroge i stuen. Du kan for eksempel placere sofaen i et hjørne og pynte det med bløde puder. På den måde bliver sofaen det oplagte valg, når der skal slappes af i stuen.

Det kan også være, at du holder af at læse mange bøger. Du kan indrette dit eget lille læsehjørne i stuen med en indbydende lænestol og reoler med bøger. Du kan bruge reolerne til at afskærme læsehjørnet, så der er mulighed for at fordybe sig i en god bog.

Hvis du har små børn, kan du også skabe små legezoner i stuen, hvor børnene kan slippe fantasien løs. Du kan blandt andet gå på jagt efter søde fletkurve til stuen. Fletkurvene pynter flot i stuen, og samtidig kan de rumme meget legetøj til børnene.

Personlige pyntegenstande og møbler

Det er vigtigt at få styr på de store møbler til boligen som sofaen, spisebordet og skabe. Du kan for eksempel se udvalg af antikke vitrineskabe. Disse vil helt sikkert være lækre at have i din stue.

Det er dog også vigtigt at finde personlige pyntegenstande til stuen. Pyntegenstandene kan være med til at gøre rummet mere personligt. Desuden kan pyntegenstandene være med til at indbyde til hygge og nærvær i stuen.

Du kan finde flotte rammer i mange forskellige butikker, som kan være med til at indramme dine personlige billeder. Du kan også pynte stuen med flotte grønne planter, som vil tilføre en friskhed til stuen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here