Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hjemmekontorer er for alvor blevet populære igen og med god grund. Det er nemlig hjemmets kreative værksted, og det fortjener ekstra opmærksomhed, i form af dekorering og indretning, der fremstår lækkert og stilrent, så du føler dig inspireret og godt til pas, når du arbejder.

Et lækkert og stilrent hjemmekontor fortjener at blive vist frem. Mange vælger at placere hjemmekontoret i stuen, entréen eller i soveværelset, hvis de ikke har rummet til det, eller hvis de blot ønsker at vise det frem og lege lidt med indretningen. Du skal altså ikke lade dig begrænse af pladsen, hvis du ønsker at implementere et hjemmekontor – så længe du har plads til et lille funktionelt bord og en behagelig og funktionel kontorstol, kan du sagtens skabe et lækkert hjemmekontor.

Mere end blot en arbejdsplads – dit kreative værksted

Dekorative blyanter, en opslagstavle, stilfulde opbevaringskasser og kontormøbler med et stilfuldt udseende lægger op til andet end blot en arbejdsplads. Her kan du skabe dit helt eget kreative værksted, hvor dine hobbyer kan udforskes. Det handler blot om at sætte kreativiteten i system, og det findes der mange smarte og billige løsninger for.

Anskaf dig eksempelvis en opslagstavle – en helt almindelig opslagstavle i kork eller et rivenet – så slipper du for at have dine små huskesedler og noter liggende på bordet, og du har på samme tid mulighed for at kombinere dine egne sedler med dekoration i form af postkort, billeder med mere. Du kan også vælge en alternativ, men smart løsning til opbevaring af dine blyanter som eksempelvis et flot krus eller en firkantet trækasse kasse, så du mindsker rod på bordet. En unik og smart, men også funktionel skrivebordslampe kan fås i mange typer og farver i forskellige prisklasser – vælg lampen, der giver det rette udtryk og hænger sammen med indretningen og den rette belysning til arbejdet. Top din kontordekoration ved at anskaffe dig én eller flere planter – enten til at hænge på væggen eller til at stå på gulvet ved siden af bordet. Planter giver liv til kontoret og fås i mange forskellige farver.

Der er altså mange muligheder for at implementere et stilfuldt og kreativt kontormiljø i din bolig. Kun fantasien sætter grænser for de smarte opbevaringsløsninger – du skal blot vælge, hvilket udtryk du ønsker implementeret i dit hjemmekontor.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here