Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det har aldrig været mere oppe i tiden at tage billeder af en selv og ligge dem op på instagram eller Facebook. Måske gør man det udelukkende for at få likes, eller måske gør man det på grund af en sponsoraftale man har med en designer eller lignende. Selvom medier som instagram nærmest er fremtidens modemagasin, så vil det stadig kunne betale sig at kunne tage professionelle billeder. Hvis man ønsker at få taget et professionelt billede, vil de fleste tage til en fotograf, men med et lille fotokursus og ganske få ting, vil man selv kunne gøre det i ens hjem.

Find et rum med minimalt lys

Når man skal tage bedst mulige billeder, er det vigtigt, at man skal kunne styre lyset, så man får det bedste skær og de rigtige skygger. Det er derfor vigtigt, at man kan styre hvor meget sol der kommer ind ad vinduerne, og hvor meget lamperne lyser. Der skal være godt med plads i rummet, så kameraet kan stå i den rigtige afstand, og så modellen kan posere frit.

Anskaf en god printer

Selvom man kan kigge på billederne på computeren og mange af billederne alligevel bare skal på instagram eller Facebook, så er det en god idé at printe billederne ud, så man nemt kan danne sig et overblik over dem. Det kan også være rart at have billeder hængende på væggene derhjemme, så man ikke skal åbne de sociale medier, inden man kan nyde de billeder, man selv har taget derhjemme i sit fotostudie. Find blæk til din printer her.

Anskaf dig fotoshop

Folk har vidt forskellige holdninger til fotoshop og lignende former for software, da de manipulerer os ved at fjerne fejl og gøre os mindre naturlige. Men hvis man ønsker at gøre billedet pænere, mere poleret og lige fjerne de sidste fejl, så er fotoshop et fantastisk værktøj.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here