Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange danskere kæmper med at holde hjemmet ryddeligt, og hvis du har børn, er slaget næsten tabt på forhånd. Nogle flytter til en større bolig for at hjælpe på problemet, men de fleste opdager, at man bare får flere ting, jo mere plads man har. Det er dog ikke helt umuligt at holde hjemmet ryddeligt – slet ikke hvis du bruger et lagerhotel som snydeløsning. Vi hjælper dig på vej!

Rotationsprincippet

Hvis du har for mange møbler, som du ikke vil af med, kan hjemmet hurtigt blive overfyldt. Her kan du køre et rotationsprincip for at være sikker på, at alt kommer til sin ret – bare ikke på samme tid. Du kan nemlig leje et rum i et lagerhotel (se fx dette) og lade nogle af møblerne være ”i karantæne”. Hvor ofte du roterer, er op til dig. Det kan være hver tredje måned, hvert halve år eller måske hvert år. Du kan også muligheden til at rykke lidt rundt i hjemmet og skabe et nyt udtryk, når du roterer. Så er det ligesom at få helt nye møbler hver gang.

Ryd op uden at smide ud

Et lignende princip gælder her, hvor du kan rydde op i gemmerne og pakke nogle af de ting, du ikke bruger, ned. Det kan være alt fra barndomsminder til gammelt tøj, som du ikke lige får brugt, men gerne vil gemme. Det kan alt sammen komme på lagerhotellet, hvor det kan stå og vente på, at du er klar til det igen. De fleste lagerhoteller er isolerede og sikrede mod oversvømmelser, så du risikerer ikke, at dine ejendele går tabt, som det kan ske i kælderen eller på loftet.

Et lagerhotel er selvfølgelig ikke gratis, men de kan være ret billige. Undersøg markedet i dit lokalområde og sørg for at vælge et, der passer til dine behov. Nogle har for eksempel adgang døgnet rundt, så du kan tilgå dine ting når som helst.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here