Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du børn? Så er du sikkert også interesseret i, at børnene har nogle gode omgivelser i hjemmet og i haven, hvor de kan lege og boltre sig. Børn udvikler sig gennem leg, og derfor er det vigtigt at indrette hjemmet så børnevenligt som muligt. Har du brug for gode ideer til, hvordan du indretter boligen og haven børnevenligt? Så læs med herunder, hvor du får gode ideer til en indretning, som børnene kan lide.

Have med egen legeplads

Dine børn vil helt sikkert elske at have deres egen legeplads hjemme i haven. Legepladsen behøver ikke at fylde ligeså meget som en offentlig legeplads. Et gyngestativ med en rutsjebane er mere end rigeligt til din have. Gyngestativet med tilhørende rutsjebane fås i mange forskellige varianter og størrelser. Vælg derfor en variant som passer godt til jeres have. Placer den et godt sted i haven på en sikker bund. Placer gerne stativet på en blød bund f.eks. en blød græsplæne, så børnene ikke slår sig voldsomt, hvis uheldet skulle ske.

Legerum med ribber

Har du et ekstra værelse i boligen som kan indrettes til legerum? Et legerum giver dine børn mulighed for at lege og tumle uden at forstyrre resten af familien. En fordel ved at have et legerum er, at du slipper for legesager overalt i stuen.

For at gøre legerummet ekstra sjovt for dine børn kan du med fordel opsætte en ribbe. Det er også en fordel for udviklingen af børnenes motorik.

Lad børnene udfolde deres kreativitet

Børnenes hjerner udvikler sig utroligt meget under leg, hvor de kan få lov til at udfolde deres kreativitet. På markedet findes et stort udvalg af sjove legesager som f.eks. et lille legetelt, tunneller og skummåtter. Invester i lidt forskelligt til børneværelset og/eller legerummet, og lad dine børn udfolde sig kreativt imens de leger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here