Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Entréen er det første rum i boligen, som du træder ind i, og den skal derfor gerne give et indbydende billede af indretningen i hjemmet. Kunne du godt tænke dig at give dine gæster en god velkomst i en flot indrettet entré? Entréen er et svært rum at indrette, men det er vigtigt, at du gør dig umage, netop fordi det er det første rum, man træder ind i. Har du brug for hjælp til at indrette din entré? Så kan du i denne guide hente inspiration til møbler, opbevaring og meget mere til din entré.

En sofabænk er et smart og praktisk møbel

Mangler du et sted at sidde i din entré, når du skal binde skoene eller noget at sætte tasken på? Så er en sofabænk et oplagt valg til entréen. En sofabænk er et tidløst møbel, der passer perfekt ind i entréen. Find sofabænk hos Zederkof – så har du altid et behageligt sted at sidde, når du venter i entréen. Derudover tilfører bænken også et moderne touch til indretningen.

Praktisk opbevaring er et must-have

Entréen kan hurtigt fremstå rodet, hvis skoene står hulter til bulter, og hvis dine nøgler bare er smidt tilfældigt på skænken. Derfor er opbevaring nøglen til en indbydende entré.

Her er et par idéer til smart opbevaring i entréen.

  • En skohylde eller væghængt reol med plads til skoene.

  • En skænk med skuffer, hvor nøgler og pung kan ligges.

  • En knagerække med plads til overtøj, halstørklæder og så videre.

Spejle giver illusionen af en større entré

Som regel er entréen kun få kvadratmeter, så det handler om at indrette rummet, så det synes større. Spejle er oplagte at hænge op i entréen af flere grunde, herunder:

  • Giver en følelse af en større entré.

  • Du kan tjekke om håret sidder, som det skal, inden du skal ud ad døren.

  • Entréen får et dekorativt element.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here