Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er det ved at blive lidt trængt i boligen og har du ikke ligefrem planer for at flytte? Så er du kommet det rigtige sted. Her vil du få nogle gode råd til hvordan du ganske enkelt kan spare en del plads i boligen uden en større investering.

Opbevaring i hjemmet

Opbevaring derhjemme har sine fordele. Denne løsning passer til folk som har mange småting liggende. Her skal man bare investere i nogle opbevaringsbokse eller bruge gamle kasser. Hvis der er plads under sengen, så dette et oplagt sted at opbevare boksene, da de på den måde intet fylder. Det er en win-win situation.

Hvis man har et skur eller en garage, hvor der er overskydende plads, så vil det selvfølgelig også være et ideelt sted. Her kan man eventuelt opbevare større møbler og ting. På den måde kan man få en masse plads i boligen og samtidig få brugt den overskydende plads, som man allerede har.

Hvis man bor i en lejlighed eller et hus med et loft, så kan man også opbevare sine ting der. Der er simpelthen så mange muligheder i ens eget hjem.

Sælg ud

Vi har nok svært ved at indse det, men vi alle ting som der kunne smides ud. Man kan vælge at give sine ting til genbrug eller velgørenhed. Hvi man derimod gerne vil tjene penge på det, så kan man vælge at sælge sine ting. Ved alle tre slags måder gør man andre glade og samtidig får man mere plads.

Undgå fugt

Hvis man vælger at opbevare sine ting på loftet, kælderen eller udenfor i garagen eller skuret, så skal man passe på fugt. Fugt kan trænge igennem murerne, hvis ikke de er fuget til. Fugt kan ødelægge møblerne og andre ting, som du eventuelt har opbevaret. Dette kan ordnes ved hjælp af muremørtel. Muremørtel anvendes ofte til fuge mellem muresten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here