Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sådan skaber du et mere eksklusivt hjem

Går du og drømmer om et mere eksklusivt hjem, men ved du ikke, hvor du skal starte? Så kan det være, at du skal læse lidt med her, så du kan få inspiration til at gøre dit hjem mere eksklusivt!

Lyse farver – store rammer

Noget der uden tvivl er eksklusivt, er et stort hjem. Men hvis du ikke har et stort hjem, så findes der heldigvis tiltag, du kan tage, for at give indtrykket af et større hjem.

Lyse farver er noget af det, der virkelig kan manipulere med et rums størrelse. Alt ser større ud, når det er hvidt, fordi det er sværere hurtigt at se “rammen” i hvidt end i fx sort, hvor afgrænsningen fremstår meget tydeligere.

Et andet tip der får ens hjem til at virke større er spejle. Spejle bruges faktisk til netop dette formål i elevatorer, da mange folk oplever klaustrofobi, hvis de står i et lille rum.

Det sidste tip til et “større” hjem er ovenlysvinduer. Vinduer for oven “åbner” rummet på en helt ny måde, og så forsyner det hjemmet med det bedste, billigste lys man kan skaffe sig – sollys! Du kan desuden vælge din egen personlige udskæring, så du sætter dit eget personlige præg på!

Det er simpelt: hold det enkelt!

Når det kommer til eksklusivitet, så betyder enkelthed meget! Ja, det ligger jo faktisk i ordet. Derfor skal du indrette simpelt, hvis du skal indrette eksklusivt! Du kan fx lade få, store planter udgøre det grønne i dit hjem. Hvis der er helt overdynget med planter, så forsvinder de ofte i hinanden. Vælg i stedet for nogle få du kan lide og lad dem være nok i sig selv.

Det samme gælder kunst. Billedvægge er meget populære lige nu, men hvis du ønsker et eksklusivt hjem, så er det essentielt, at du ikke overdynger dine vægge med diverse farver og former. Et sidste tip til simpel og eksklusiv indretning er stearinlys. Skaf dig en masse, gerne store, stearinlys og lad dem dominere en vindueskarm eller en hylde et sted.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here