Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi kender vel alle det med at farver, indretning og mode skal passe ind. Også helst på badeværelset. Der er altid plads til nyt, dog ved man aldrig hvad det lige er man mangler. Det kan også være der bare er forskellige ting på badeværelset, som man virkelig er blevet træt af, og at de derfor skal skiftes.

Dette skal du tænke over…

Hvilke farver er du til? Skal farverne af tandkruset være grå, blå eller lilla? Det er helt op til dig om det skal passe til resten af huset, eller om badeværelset skal have helt sin egen charme. Mange unge vælger stilen efter resten af huset, og gerne i de rolige farver. Det fede er at det er dig der bestemmer.

Der er masser af mulighed, for at finde netop DIN favorit. Hvori du selv kan vælge om det skal være et krus, et krus med en moderne holder, eller noget helt tredje. Sæbedispenserne er også af forskellige designs. Men alt er af kvalitet og design. Så hvis du mangler noget nyt til badeværelset så tvivl ej.

Køb nyt badeværelsesinventar og vær klar til gæsterne…

Alle designs passer perfekt til badeværelset, så længe du er vild med det. Selvom det ikke er ret store ting du skal have ind på badeværelset. Så er det alligevel en stor del af dit badeværelse. Tvivl ikke, du kommer til at elske dig selv for dit valg. Man kan se hvem der bor i dit hus, dine gæster vil føle sig velkommen. Trods de ikke skal bruge dit tandkrus. Men derimod din nye sæbedispenser. For mange er det vigtigt at både tandkruset og sæbedispenseren matcher. Grundet farver og mønstre skal være med i moden.

Kela produkter?

Kela producerer de fineste tandkrus, de er bestemt et kig værd. Deres design er rustikt, hvilket virkelig er moderne for tiden. Produkterne er i keramik, hvilket dog ikke er godt til små børn. For ryger det på gulvet er det et nyt sæt til badeværelset. Så Kelas produkter er ikke for børn, trods Kelas målsætning om kvalitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here