Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Ønsker du et eksklusivt kvalitetsgulv i din bolig, så er sildebensparket det ultimative valg. Sildebensparket leder tankerne hen på de klassiske højloftede patriciervillaer, men er ved at vinde terræn i flere nye danske hjem. Kvaliteten af et sildebensparket fra ALPO Group er altid i topklasse, så gulvet kan holde – og holde sig smukt – i mange år. På den måde vil jeres smukke gulv også være investeringen værd.

 

Hvad er det, der er så specielt ved sildebensparket?

Som navnet afslører, er gulvet lagt i mønster som et sildeben. Det giver et meget smukt, dynamisk spil mellem træparketterne – uden at det på nogen måde virker uroligt. Hvis du har en stor stue, som kan have tendens til at virke lidt kold og ”bar”, så forestil dig den dybde og varme, som et sildebensparket vil give rummet. Det vil uden tvivl trække hyggen og naturen direkte ind i leverummet.

Sildebensparket klæder også nybyggede villaer


Er I en af de mange familier, der i disse år, bygger nyt hus? Så prøv at tage kig på de smukke sildebensparketgulve fra ALPO Group. Sildebensparket vil uden tvivl tage sig smukt ud i jeres nye hjem – og være med til at give leverummene varme og dybde fra dag 1.

 

ALPO Group har et stort udvalg af smukke kvalitetsgulve

Sildebensparket fra ALPO Group fås i smukke og holdbare træsorter som eg, røget eg og ask samt i udvalgte nuancer. Det massive sildebensparket er den traditionelle løsning, som kan monteres i flere mønstre på et fast og tørt undergulv, hvorefter gulvet skal slibes og overfladebehandles.

Du kan også vælge et 2-lags sildebensparket, som er en stav opbygget af flere lag, med et slidlag på enten 3,9 eller 5,8 mm. Man får herved at stabilt gulv som velegnet til gulvvarme. Gulvet er færdigbehandlet med enten lak eller olie.

Hos ALPO Group vil vi gerne yde jer personlig service og rådgivning, så I får det bedst mulige resultat, der passer til netop jeres ønsker og behov. Vi har altid mange m2 gulv på lager til omgående levering. Kig forbi vores lager og se og mærk kvaliteten.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here