Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du begrænset plads at gøre godt med, eller vil du blot gerne have en stramt look i dit hjem, kan det være noget af et eventyr at finde frem til den rette indretning. Der findes dog en række tips og tricks til at skabe et stramt look, der stadig er fleksibelt i dets dagligbrug – dem finder du nedenfor.

Indtænk multifunktionelle møbler og spar på pladsen

Vil du gerne spare på pladsen og bibeholde et stramt og til dels minimalistisk udtryk, er det et godt sted at starte at kigge på møbler og andre indretningsgenstande, der er i stand til at udfylde mere end én praktisk funktion. Det skaber ikke blot en fin sammenhæng, men giver også mere plads, så dit hjem føles knap så proppet. Herunder finder et par af de primære eksempler på multifunktionel indretning fremhævet:

  • Skal du have plads til både en seng og en sofa, kan det hurtigt tage meget plads op. Det er i sådan et tilfælde, at en sovesofa kommer ind i billedet. Sovesofaer har den fordel, at de nemt og uden besvær kan laves om, så du trygt kan sove i dem om natten. Desuden er de ofte indretningsmæssige perler, når de er i deres sofa-tilstand. Det designmæssige aspekt er nemlig kommet langt i den seneste årrække, således at du finder smukke sovesofaer, der kan understøtte lige netop din boligs indretning.

  • En anden god måde at spare på pladsen med multifunktionelle møbler er eksempelvis hvad angår opbevaring. Her kan man ofte finde alverdens møbler bygget med ekstra plads – det kan for eksempel være til sengetøjet eller noget andet, der ikke skal stå fremme til hverdag.

Skab din egen drømmebolig

Det er på ingen måde umuligt at skabe sig et hjem, man kan være tilfreds med. Gå blot efter dine drømme på praktisk vis, så multifunktionalitet også tænkes ind undervejs.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here