Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er sommer og det er dejligt. Et bål med levende ild er lig med hyggelige stunder, hvor man kan skabe fælles minder sammen, så derfor kunne du godt tænke dig at få et bål i din have.

Når bladene på træerne springer ud og vejret stille og roligt bliver lunere er der ikke noget bedre end at tilbringe en masse tid udendørs sammen med folk man holder af.

Met et bål i haven er det lagt op til total hygge, dejlige stunder med nærvær og lækker mad som kan tilberedes over de varme gløder Her kan i rigtig få en hyggelig oplevelse sammen, som i kan mindes længe.

Lige meget om i har en stor have eller en lille have er det muligt at få noget levende ild at kigge på og hygge om. Læs med her og bliv inspireret.

Den lille have

Har du en lille have eller ønsker du bare ikke at skulle til at grave ud til en stor bålplads, er et ildfad en oplagt idé. Med et ildfad får du hyggen direkte indlogeret i haven. Med et ildfad kan du nemlig sidde og kigge på flammerne, varme dig ved dem og riste skumfiduser over dem.

Et ildfad er også let flytbart og kan placeres flere steder i haven, da det er på stativ og ikke fylder lige så meget som et stort bål. Et ildfad er derfor både praktisk, hyggeligt og flot.

Den store have

Har du en stor have, som du ønsker at udnytte kan du grave ud til en bålplads. Her kan du lave siddepladser rundt om, i form af pæle eller små bænke af bjælker. Her kan I med familie og venner hurtigt bruge mange timer med at lave snobrød, pandekager eller andet lækkert.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here