Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Overvejer du nyt tag kan skifertag være den helt rigtige løsning. Der er mange fordele og næsten ingen ulemper ved skifertag. Skifertag er et bæredygtigt og helt naturligt materiale. Skifertag har en meget lang levetid. Skifertag er meget pænere end mange andre tage. Skifer kræver ikke ret meget vedligeholdelse.

Skifertag er et bæredygtigt og helt naturligt materiale

Skifer er et materiale der forekommer helt naturligt. Der er rigelige mængder af skiffer også de næste mange generationer. Det eneste der ikke er helt bæredygtigt ved skifer er selve transporten. Al transport afsætter et CO2 aftryk. Det gør skiffer derfor også. Uanset hvilket tag du vælger, er der en form for transport og en form for bearbejdning. Skifer kræver ikke ret meget bearbejdning i forhold til mange andre tag typer. Selv et simpelt tag i metal kræver langt mere bearbejdning og er derfor meget mere belastende for miljøet. Når du vælger tag, er det en god ide at tænke bæredygtighed ind i processen. Bæredygtighed er fremtiden for dig og dine børn. Skifertag er et signal om at du tænker bæredygtigt.

Skifertag har en meget lang levetid

Skifer er et sundt, naturligt og meget robust materiale. Et skifertag holder i rigtig mange år. Skifertag holder længere end de fleste andre tag typer. Selv om skifertage muligvis er lidt dyrere nu og her, når du skal have det lagt, er det altså ikke spor dyre på den lange bane, idet der går rigtig mange år før du igen skal overveje at få lagt nyt tag. Penge sparet er penge tjent, men nogle gange kan det være en god ide at bruge lidt flere penge, for noget som har en lidt bedre kvalitet og dermed holder i lidt længere tid.

Skifertag er meget pænere end mange andre tage

Der er naturligvis forskel på hvad man synes er pænt og hvad man ikke synes er pænt, men skifertag er et meget elegant tag. Skifertag har et eksklusivt look, hvilket også gør det mere og mere populært. At skifer er et naturligt materiale, ses tydeligt og er med til opfattelsen af at være pænt.

Skifer kræver ikke ret meget vedligeholdelse

Endnu en af grundene til at skifertag er ved at blive temmelig populært er at der ikke er ret meget vedligeholdelse. Almindeligt tilsyn og rensning af tagrender er normalt alt hvad du skal gøre, når du har et skifertag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here