Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Et produkt af coronakrisen har været hjemmearbejde, isolation og begrænset socialt liv. 

Alt det har tilsammen bevirket, at der har været mere familietid og øget fokus på de hjemlige omgivelser, hvor hyggen skal være i top. 

Selvom en vaccine snart vil være indenfor rækkevidde, er der stadig rigtig mange mennesker, der hovedsageligt opholder sig indenfor hjemmets fire vægge. 

Med bioethanol pejse er det muligt at skrue endnu mere op for den hyggelige stemning, der hører sig til i et trygt hjem. 

Slip for røg, sod og bøvl med en skorsten og investér i stedet i en kanonhyggelig pejs, der kører på bioethanol. 

Som en traditionel pejs – bare smartere

I århundreder har man lunet sig omkring pejsen og anvendt den som én af boligens primære varmekilder, da teknologien ikke bød på alternativer. 

På den måde har pejsen traditionelt set fungeret som en slags indendørs lejrbål, som kunne samle familie og venner om flammernes varme knitren. 

Med en moderne biopejs køber man en nøjagtig lige så god oplevelse – det er bare lidt smartere og tilpasset verden, som den er i dag. 

Klimaet er under pres, men en biopejs kører på det plantebaserede bioethanol, som er langt mere klimavenligt end brænde. 

Derudover er der ikke røg, sod, behov for en skorsten eller at købe brænde i tide og utide, men det er stadig lige hyggeligt.  

Placér den, hvor du vil

Bioethanol pejse lader sig som sagt ikke binde af en skorsten, som ikke lige kan flyttes rundt efter behov. 

I stedet er det muligt at placere bioethanol pejse, hvor man vil; køkkenet, dagligstuen, arbejdsværelset eller et helt andet sted. 

Desuden er det muligt at fragte pejsen med sig, når man flytter, så man ikke efterlader hyggen og de lune stunder i sin gamle bolig. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here